Hvem er jeg??

Afslappet O.O.T.D

Hey girls!

Prøver så småt at komme igang med de første indlæg, men nøj det er svært! Jeg har ligesom et billede i hovedet af hvordan jeg gerne vil have det til at se ud og synes bare slet ikke det kommer til at se sådan ud.. Men jeg må jo lære det en dag!

Er også så småt begyndt at lege med kamera effekter og billede redigering. Det er jo ikke noget jeg har gjort mig i før, som sådan. Har selvfølgelig redigeret lidt hist og her, men vil gerne have at de billeder jeg skal vise jer her, ser ordentlige ud.. Ellers gider i jo ikke at kigge på det, vel? 😉

Nå, idag har jeg egentlig ikke lavet det store, hvilket måske giver lidt sig selv eftersom jeg jo hverken går i skole eller arbejder. Men jeg har fået lavet en masse ansøgninger, bl.a. til adskillige butikker i Odense og så har jeg været i Vejle og Hedensted og ordne nogle forskellige ting. Ikke nogen særlig spændende dag, hvilket mit outfit også bærer ret tydligt præg af..

bukser/H&M, Strik/ Envii, Vest/Modström, Sko/Converse All Star

PicMonkey Collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg??